Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Sallad med kycklingfilé och ruccola

Sallad med kycklingfilé och ruccola

För 4 personer:

Några vitlöksklyftor
1 citron
4 msk finhackad slätbladig persilja
300 g spagetti
400 g kycklingfilé
olivolja
4 msk torrt vitt vin
7 dl ruccolasallad
balsamvinäger
salt och svartpeppar

Finhacka vitlöken och blanda sedan ner den i en stor skål med två msk olivolja, persiljan, ca 2 msk rivet citronskal, lite salt och svartpeppar. Koka spagettin. Under kokningstiden skär du kycklingen i strimlor. Bryn den i en stekpanna i ca 2 msk olivolja. Häll på vinet och lite balsamvinäger, låt vätskan koka in helt. Krydda med salt och peppar. Låt spagettin rinna av och lägg den sedan i skålen med citronoljan. Blanda.



SOFIE24
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N