Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Fyllda apelsiner

250g kokt eller rökt skinka tärnad
2 msk majonnäs
200g creme fraiche
3 msk bostongurka
1 krm chilipeppar
1 tsk lime
1 tärnat äpple
gröna ärtor
4 fina stora apelsiner


Gör så här:

Skär av toppen på apelsinen så blir det ett lock. Gröp ur apelsinerna. Tärna fint den kokta skinkan. Tärna äpplet fint.
Blanda ihop majonnäsen, creme fraichen, bostongurkan, chilin, lime saften. Blanda sedan ner de övriga ingredienserna, och fyll i de urgröpta apelsinerna lägg locket över. Sedan in i kylen en bra stund innan servering.



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Nä..tyvärr...så skall inte köttet vara med det blir så väldigt blöt då själva röran ... så man får istället göra en god apelsinsallad, eller något annat av köttet....så låt fantasin få flöda... Very Happy

Tinaz



Ska man inte andvända apelsinköttet?



MVH Gulli

gulli G





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N