Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Spenat och fetaost paj

1 pajdeg (Pajskal recept)

Fyllning:

4 st ägg

200g fetaost

4-8 st körsbärstomater

Lite olivolja

~100g Färsk spenat (vet ej hur mycket fryst men går nog att ta rätt mycket)

Salt & peppar

~2 dl rismjölk

Cirka 30 minuter i ugn. Körde 10-15 min på 225 grader men bytte sedan till 175 grader för att det inte skulle bli bränt.

Serverade med en sallad med tomat och rostade pinjenötter.




 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N