Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

ylaseggakaka

8 ägg

en gnutta salt

en dryg dl cremefraiche

en matsked kardemumma

kokosolja i stekpannan en matsked

rör ihop ägg  cf o kardemumma o salt till  en jämn smet

(använder ballongvisp)

kokosfettet i stekpannan  skall vara smält på absolut svagaste värmen

((de går bra me smör  också))

häll i smeten o lägg på ett  lock låt stå på absolut svagaste värmen till det hela stannat (stelnat)...  strö p lite kanel om du vil

servera varm  eller  kall  med rårörda lingon ...  eler  ringla lite honung  på

servera till kaffet   eller bara  som  det är  ,varmt eller  kallt


oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N