Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Senapssill

Senapssill

4 personer
300 gr salt sill eller 200 gr sillfiléer
½ dl senap
1 msk socker
1 msk vinäger
½ dl olja
3/4 dl gräddfil
½ dl finhackad rödlök
½ dl finhackad dill



Börja med att rensa sillen. Låt den ligga i vatten i 1 dygn. Dra av skinnet och ta bort alla småben. Skär sillen i 2 cm tjocka bitar och lägg dem på ett fat eller i en bunke. Blanda nu ihop senap, socker och vinäger. Tillsätt sedan olja lite i taget och rör om hastigt. Blanda i gräddfil, rödlök och dill. Häll nu såsen över sillen.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N