Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Glasmästarsill

Glasmästarsill

4-6 personer
1 kg salt sill
3 rödlökar
1 bit morot
1 bit pepparrot ca 25 gr
2 tsk kryddpeppar
1½ dl vatten
5 msk ättikssprit
1 dl socker


Börja med att tag ur sillen, skrapa skinnet och låt den ligga i vatten i 1 dygn. Skär den i ca 2 cm tjocka bitar (med skinn och ryggben kvar). Varva sillen i en glasburk med grovt krossad peppar och tunna skivor av morot, lök och pepparrot. Koka upp vatten, ättika och socker och låt den sedan svalna. Häll nu den kalla lagen över sillen. Ställ kallt och låt stå orörd i minst 1 dygn, gärna längre innan den äts.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N