Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Fusilli med broccolisås, kyckling och bacon

4 portioner

Ingredienser:
400 g Barilla Fusilli
1 broccolihuvud
50 g bacon
2 st grillade kycklinglår
150 g Barilla Pesto alla Genovese
2 st kvistar färsk basilika
salt
peppar

Gör så här:
Börja med att koka broccolihuvudet och koka upp vatten till pastan i en annan kastrull. Strimla bacon under tiden och stek det knaprigt. Ta upp bitarna och låt
dem vila på en bit hushållspapper. Ta
bort köttet från kycklinglåren och skär det i mindre bitar. Ta upp broccolin när den blivit mjuk, skär bort stjälken och spara några buketter till garnering. Mixa broccoli med pestosås i en matberedare, smaka av med salt, peppar och basilika. Koka Fusillin enligt anvisningarna på paketet och blanda pastan med den mixade såsen. Toppa med kycklingbitarna, bacon och några broccolibuketter.





 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N