Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Tom kha gai / Thailänsk Kycklingsoppa



2 portioner

300 g kycklingfilé
400 ml kokosmjölk
1 dl vatten
150 g champinjoner
1 st tomat skuren i bitar
1 msk fisksås
1 msk lime juice
1 tsk ros dee (kyckling) (en slags buljong pulver, köp utan smakförstärkare!)
1 st koriander
50 g tom kha paste
______

Koka kokosmjölk och vatten.
Lägg i tom kha paste och rör om.
Lägg i kyckling skuren i bitar.
Låt koka tills kycklingen är klar.
Lägg i champinjoner, fisksås, lime juice, ros dee och tomat.
Strö över koriander.
Lägg på ett lock och ta bort från spisen.
Servera med jasminris.



Webmaster Jim Admin
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N