Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tortellini med tomatsås och parmesan - Tortellini al pomodor



- Tortellini äts året runt i Italien men mest under jultid. Det är en
typisk mellanrätt som äts mellan förrätt och varmrätten. Det här är
tre klassiska italienska julrätter som kommer från Bologna i regionen
Emilia-Romagna som är väldigt känt för sin tortellini. säger Christian
Campogiani, samarbetsparter till Barilla och köksmästare på Den gamle
och havet.


Tortellini al pomodoro e parmigiano reggiano
Tortellini med tomatsås och parmesan


4 portioner
Tid: 15 minuter

Ingredienser:
- 400 g Barilla Tortellini Grandi Prosciutto di Parma
- 1 dl olivolja
- 3 dl Barilla tomatsås Basilico eller all’Arrabbiata
- Finriven parmesan

Gör så här:
Värm olivoljan i en stekpanna. Häll i tomatsåsen och låt sjuda i cirka
4 minuter. Koka tortellinin enligt anvisningar på paketet och tillsätt
den i tomatsåsen. Lägg upp i en skål och strö parmesan över. Servera
genast!



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N