Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

MANDELÄPPLEBRÖD


tre skalade äpplen i bitar lägges i plastbyttan
häll på rikligt me kanel o skaka om äpplebitarna så att kanelen fördelar sej jämnt över bitarna
1dl malen mandel
en rågad tesked bakpulver
4 ägg
RÖR ihop inte vispa i plastbunknen ingefärlig storlek som på bilden( en literbunke e de)
kör i micron på 8 minuter vält opp på locket (locket ska inte vara på under gräddningen)
låt brödet svalna odentligt innan du förvarar det i sin bunke i kylen
skär med vass kniv
passsar som smörgås till morgonens fika o också till gäster me smör på till kaffet
istället för bullar o kakor



oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N