Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Sockerkaks problem!!

Hej!! Smile
Jag har en fundering ang. sockerkaka.
Min har en tendens att sjunka ihop i mitten, vad gör jag för fel Confused:
Vore tacksam för svar.

Mvh Mirja Very Happy



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Sockerkaka

Hej!
Kan jag använda den här smeten till att göra muffins?
Mvh Ellen

/// Ellen


Hej!

Du måste blanda bakpulvret med mjölet, annars sjunker den ihop.

Bästa sockerkakan

2 ägg

2 dl socker

2 3/4 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

2 tsk vaniljsocker

50 gr smält smör

1 dl mjölk.

vispa ägg & socker,

blanda smält smör blanda med mjölken häll i äggsmeten.

Rör alla torra ingredienser, vänd ner i smeten.

Häll upp i smord form.

Vill du ha lite choklad ränder i ringla chokladsås över kakan innan du sätter in den i ugnen på 175 grader i 35-40 min.

Lycka till. Very Happy






Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N