Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

sejfile/fiskrätt med ris, supergott, snabbt och enkelt!

ingredienser:


smör
örtsalt
en lök, den du gillar
1-3 vitlöksklyftor (småkhackat, smakar bäst de)
citronpeppar
lite vitvinsvinäger (zeta)
lite multivitaminjucie (tropicana)
halvburk creme frasiche (ekologisk)
två portion sejfiskfile
en och en halv näve broccoli
två portioner ris (unclebens)
en halv av en liten röd,grön och gul paprika (småhackat)
matlagningstid ca 10 min


hur du tillagar:
stek fisken i smör på medelstark värme,krydda fisken på båda sidor, häll i löken och paprikan och paprikan när fisken har börjat få lite brun färg och så. sedan vitvinsvinägern, när vitvinsvinägern gått in i fisken och så, häll i creme frasiche och lite vitpeppar i cremefraishen(ej för mycke/vilket e lätthänt) och lite multivitaminjuice för att dryga ut cremefrasihen och så vitppepparn sprider sig typ, och krossa fisken och dela upp den och checka så det e lagomt stekt. servera med riset!

Jag kan nada om mat osv, men den här rätten blev lyckad faktiskt och jag äter aldrig fisk nästan. Vill mer än gärna veta hur det smakade!Kommentera gärna rätten och lycka till i köket!
/




 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N