Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Rotfruktsgratäng med kassler 4 port

1 gul lök
200 g benfri kassler
6 medelstora potatisar
2 palsternackor
2 morötter
1 bunt persilja
1 tsk potatismjöl
salt, peppar
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 1/2 dl mjölk
smör eller margarin
Ugn:225 grader.
1. Skala och hacka löken. Skär kasslern i små tärningar.
Fräs löken mjuk och glansig i lite matfett.
Tillsätt kasslern och låt den fräsa med några minuter.
2. Skala och strimla potatis, morötter och palsternackor. Klipp persilja.
3. varva kasslerfräset med de olika rotfrukterna samt persilja, potatismjöl
salt och peppar i en smord eldfast form.
4. Rör sammman matlagningsgrädden med mjölk. Häll det över
rotfrukterna. Klicka lite margarin över.
Grädda mitt i ugnen ca 50-60 minuter eller tills rotfrukterna är mjuka.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N