Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Köttfärs-och Grönsakspanna 4 port

3 morötter (ca 250 g)
1 stor gul lök
1 vitlöksklyfta
1 tsk olja
500 g blandfärs
salt och peppar
1 tsk paprikapulver
1 tsk färsk eller torkad oregano
1 burk krossade tomater (400 g)
150 g djupfrysta ärter
1 knippa persilja
Gör så här
1. Skala och slanta morötterna tunt. Skala och hacka lök och vitlök.
Hetta upp oljan i en panna,lägg i morötterna, pressad vitlök och lök
och låt fräsa en stund.
2.Tillsätt färsen och bryn under omrörning så att färsen blir smulig.
Krydda med salt, peppar, paprika och oregano.
3.Häll i tomatkrosset och låt allt puttra på medelstark värme tills
såsen har tjocknat lite. Lägg i ärterna och låt dem bli varma.
4.Skölj och hacka persiljan.Blanda ner den i grytan strax
före serveringen. Servera med ris eller pasta.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N