Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Färsbiffar med Dragon och Senap 4 port

500 g mager nötfärs eller blandfärs
1/2 salt
1/2 grovmalen svartpeppar
1 ägg
1 msk potatismjöl
1 dl mellanmjölk eller lättmjölk
1 liten gul lök
1 msk fransk senap
2 tsk dragon

Gör så här.
Blanda färsen med salt och peppar.
Tillsätt ägg, potatismjöl och mjölk.
Arbeta färsen smidig.
Skala och riv löken.
Blanda ner lök, senap och dragon.
Forma till biffar.
Stek biffarna ca 3-4 minuter per sida.
Gott till är Potatismos och Grönsaker.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Hittade samma recept på en annan sida men med 300 g nötfärs. Gjorde biffarna i lördags (med 350 g) och de blev suveränt saftiga. Trodde först, när smeten blev väldigt geggig, att det här går inte, jag måste ha i mer kött. Men fan va bra de blev. Samma recept som ovan alltså, men med 350 g.
/// Perno




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N