Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

TORSKPICCATA

Torskpiccata 2 port
300g torkfilé
1 msk mjöl
2 msk vatten
1 ägg
1 dl riven ost
2 msk margarin

Sås:
2 msk tomatketchup
1 msk tomatpuré
2 dl vatten
salt och peppar

Tina fisken nästan helt. Dela blocket mitt av och klyv sedan de fyrkantiga bitarna till två tunna plattor. Vispa samman mjöl och vatten, vispa i ägget och rör ner ost och salt. Vänd fisken i blandningen och stek knapp medelvärme till fin guldgul färg. Vispa under tiden samman ingredienserna till såsen direkt i en kastrull. Koka under omrörning och sjud några minuter. Smaka av. Servera med kokt ris, såsen och brytbönor.





Husse
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N