Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Festfina KOKOSFORMAR

Festfina KOKOSFORMAR 18 st 200° ca 15-20 min

50 g socker
100 g margarin
160 g vetemjöl

Blanda margarin och socker, tillsätt mjölet och arbeta samman degen. Tryck ut den i smorda bakelseformar.

Fyllning:

Hallonsylt eller mosade sockrade hallon

2 ägg
2 dl socker
1 msk smält margarin
100-125 g kokosflingor

Klicka 1-2 tsk hallonsylt i formarna.

Vispa ägg och socker lätt. Rör ner margarin och kokos till en tjock smet. Fördela smeten i formarna.

Grädda kakorna i mitten av ugnen ca 15-20 min.
Låt dem svalna något innan de försiktigt stjälps ur formarna.
Kakorna går bra att frysa.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N