Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Pepparkakstryffel

Pepparkakstryffel

(ca 20 tryfflar)

1 dl vispgrädde
50 gr florsocker
25 gr smör
125 gr mörk blockchoklad
1 tsk kanel
0,5 tsk kardemumma
0,5 tsk malda nejlikor
0,5 tsk ingefära

Koka upp grädde och florsocker. Lägg i smör och choklad i bitar och låt smälta på låg värme. Rör i kanel, kerdemumma, nejlikor och ingefära. Låt svalna/stelna och forma sedan små runda bollar som rullas i kakao. Förvaras kallt.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N