Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Köttsoppa med Minipasta

Köttsoppa med Minipasta 4 port.


Ingredienser:

450 g nötkött, tärnat
½ kalvben
1,1 l vatten
1 lök, delad i 4 delar
1 stång selleri, grovt skivad
1 morot, grovt skivad
2 kvistar persilja
salt
25 g minipasta


Gör så här:

1. Lägg köttet, benet, vatten, grönsaker, persilja och salt i en stor panna och koka upp. Ta bort eventuellt skum från ytan. Koka i 4 timmar för att få en stark buljong.

2. Sila och låt svalna. Låt sedan stå i kylskåpet över natten.

3. Nästa dag tar du bort eventuellt fett från ytan.. Häll buljongen i en ren kastrull och koka upp. Tillsätt pastan och låt koka i ca 10 minuter eller tills pastan är klar. Servera varm.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N