Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Krispig Kycklingfilé

Krispig Kycklingfilé 4 port

Ingredienser:

4 kycklingfiléer
salt och peppar
50 g smör
1½ dl cornflakes
1 dl grevé, riven
1 vitlöksklyfta
1 nypa oregano


Gör så här:

1. Krydda kycklingen med salt och peppar och lägg i en smord form.

2. Smält smöret. Smula cornflakes med handen och blanda ner i smöret. Tillsätt ost, vitlök och oregano. Panera kycklingen med blandningen.

3. Stek mitt i ugnen i 225° tills kycklingen är genomstekt och paneringen fått en gyllene färg, ca 20-30 minuter.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N