Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Couscoussallad

Tjipp tjilli vipp...en riktigt god helgkörare, har det blivit av denna rätt i sommar.

4 port

4 dl couscous
21/2 msk olivolja
4 dl vatten
1 msk gurkmeja
1 ½ tsk paprikapulver
2 tsk vitlökspulver
1 tärnad gul lök
1 strimlad röd paprika
½ strimlad zucchini
4 hackade salladslökar
2 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
200 g smulad äkta grekisk fetaost
några oliver svarta eller gröna
några halverade körsbärstomater
några blad babyspenat


Gör så här:

Lägg couscous och olivolja i en skål och blanda ordentligt.
Häll i resten av ingredienserna, förutom fetaost, oliver, tomater, spenat och salladslök, i en kastrull med vatten och koka upp.

Ställ av kastrullen, häll över couscousen och blanda väl. Täck med plastfilm och låt det dra i 5 minuter.

Rör sedan om i couscousen med en gaffel och blanda i resten av ingredienserna. Smaka av med salt, peppar och olivolja om det verkar torrt. Gott som en vegetarisk variant eller en god köttbit till.



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N