Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Bärfromage

Bärfromage
Välj sommarens färska frukter och bär
6 port

5 gelatinblad
3 ägg
4 msk strösocker eller motsvarande
mängd sötningsmedel
2,5 dl mosade bär, t ex jordgubbar, hallon, blåbär, björnbär + några bär till garnering

1.Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.

2.Vispa äggen riktigt fluffiga, tillsätt socker och vispa ordentligt. Blanda i bärmassan.

3.Krama ur gelatinbladen och smält dem i en kastrull på svag värme.

4.Häll gelatinet i en fin stråle i äggblandningen. Vispa kraftigt under tiden.

5.Häll upp i portionsglas eller skål. Ställ kallt någon timme att stelna.

6.Garnera med bär och servera.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N