Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ost- och broccolifisk

OST- OCH BROCCOLIFISK

4 portioner

Ca 500 g djupfryst torskfilé
2 msk vetemjöl
1 ½ tsk salt
vitpeppar
5 dl vatten
ca 250 g djupfryst broccoli
2 – 3 dl riven ost


Skär fisken i skivor och vänd dem i en blandning av vetemjöl, salt och peppar. Smält matfettet i en låg, vid gryta, ev en som rätten senare kan serveras ur. Lägg i fiskskivorna.

Skär broccolin tvärs över i 2 cm stora bitar och lägg dessa ovanpå fisken. Häll på vattnet och låt det hela sakta koka under lock 10 minuter. Strö över riven ost och låt grytan sjuda ytterligare 5 minuter.

Servera med kokt potatis och råkost.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N