Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Pepparrotstorsk

PEPPARROTSTORSK

4 portioner

2 gula lökar
1 ½ msk smör eller margarin
500 g färsk torskfilé
1 tsk salt
2 msk riven pepparrot
4 msk klippt persilja
3 – 4 hackade tomater

Skala och hacka löken och låt den mjukna i matfettet i en liten gryta eller kastrull. Skär fiskfiléerna i portionsbitar, strö på salt och lägg ned dem i grytan. Sjud sakta under lock ca 5 minuter. Strö på riven pepparrot, hackad tomat och persilja.

Servera med kokt potatis och glöm inte grönsakerna!

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N