Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
4 ägg
Ca 3-4dl vetemjöl
1 liter mjölk
2 krm salt
400 gr lättrimmat fläsk
Vispa äggen i en bunke.
Tillsätt sedan mjölet och mjölken lite i taget.
Blanda där efter ned resten och ställ in i ugnen på ca 225 grader i ca 20-25 minuter.
Låt pannkakan vila en stund innan du skär upp serverar den med rårörda lingon, lingonsylt, eller Hjortronsylt.
="Tinaz" Jojomen, det har jag gjort många gånger..och faktist då är det än godare att steka över öppen eld i en murrika panna ute i det fria med lite bacon i.....
Jajamänsan håller med dig.det blir en speciell smak och när man koka kaffe oxå...
Jojomen, det har jag gjort många gånger..och faktist då är det än godare att steka över öppen eld i en murrika panna ute i det fria med lite bacon i.....