Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kryddkotlett

KRYDDKOTLETT

En fin kombination av fläskkotlett, paprika och lök.

4 portioner

4 fläskkotletter
½ tsk salt
½ tsk paprikapulver
½ tsk timjan
1 krm svartpeppar
2 gröna eller röda paprikor
2 gula lökar
2 msk smör eller margarin
1 dl köttbuljong

Serveringstips:
Kokt potatis, potatismos eller ris
och sallad.


Blanda salt och kryddor och gnid in kotletterna med blandningen.

Ansa paprikorna och skär dem i strimlor. Skala och skiva lökarna. Smält 1 msk matfett i en stor stekpanna eller stekgryta och fräs paprika och lök tills det är mjukt. Ta upp det ur pannan. Smält resten av matfettet och bryn kotletterna på båda sidor tills de fått färg.

Blanda ned paprika och lök i pannan och häll på buljongen. Låt alltsammans koka under lock på svag värme ca 20 minuter. Smaka av skyn och servera kotletterna.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N