Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Festgratäng med kassler

FESTGRATÄNG MED KASSLER

Gratinerad kassler med champinjoner och gräddsås blir en given succé på middagsbordet. Sherry ger extra sting åt såsen.

4 portioner

500 g benfri kassler
½ burk champinjoncrème, 185 g, t ex Fammarps
1 burk skivade champinjoner, 200 g
3 dl vispgrädde
1 ½ - 2 dl chilisås
1 krm cayennepeppar
1 krm chilipulver
ev 1 – 2 msk sherry

Serveringstips:
Ris eller pressad potatis, pain
riche och sallad.


Skär kasslern i skivor och lägg dem i två rader i en ugnssäker form.
Bred över champinjoncrèmen och strö över svampen. Vispa grädden och blanda i chilisås och kryddor. Smaka av, krydda ev mer och tillsätt sherry.

Bred chiligrädden över kasslern och gratinera i 175 – 200° i mitten av ugnen ca 30 minuter.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N