Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Hallonbål

HALLONBÅL

Varma dagar går det åt mycket saft och läsk. Festligare blir det förstås om man blandar ihop alltsammans till en bål. Då kan man också tillsätta färska bär eller frukttärningar. Vill man bryta smaken något kan man också tillsätta en skvätt vin eller likör.

Drygt 2 liter

½ l hallon
½ l hallonsaft
½ l vatten
½ l sockerdricka eller sodavatten
istärningar
litet rivet apelsinskal eller
några blad färsk mynta


Rensa och skölj hallonen. Blanda saft och vatten. Tillsätt snabbt sockerdricka eller sodavatten, allt efter smak. Blanda ned hallonen och rikligt med istärningar. Strö över apelsinrasp eller några myntablad och servera genast.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N