Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Stekt chevre på salladsbädd

Visste inte riktigt om jag skulle lägga det här receptet under varma eller kalla eftersom det är både och, men nu hamnade det här.

Stek skivor av chevre i lite olja. Den ska bli varm och få lite stekyta, men inte smälta. Servera den varma osten på en bädd av ruccolasallad, ringla över lite honung och släng på en näve cashewnötter. Mumsigt!



Skånekatten
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer


tror du valde rätt för man ska ju steka o då får man väl tänka sej att de blir varmt :lol:

oldwolfie





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N