Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Chokladtryffel

300 g vit choklad
el. 250 g mörk choklad
el. 300 g ljus choklad
½ Vaniljstång
100g (1dl) Vispgrädde
80 g honung
50 g osaltat smör
80 g kakao eller florsocker

Koka vaniljstång, grädde, honung och smör. Häll över valfri choklad och blanda i smöret. Låt stå att stelna i kyl.
Rulla sedan små bollar av chokladen och rulla dem i kakao alt. florsocker.

En otroligt god chokladtryffel som måste testas!
Den på vit choklad är himmelsk!



Recept från Jan Hedhs kokbok "Chokladpassion"



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N