Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Chokladtryffel

300 g vit choklad
el. 250 g mörk choklad
el. 300 g ljus choklad
½ Vaniljstång
100g (1dl) Vispgrädde
80 g honung
50 g osaltat smör
80 g kakao eller florsocker

Koka vaniljstång, grädde, honung och smör. Häll över valfri choklad och blanda i smöret. Låt stå att stelna i kyl.
Rulla sedan små bollar av chokladen och rulla dem i kakao alt. florsocker.

En otroligt god chokladtryffel som måste testas!
Den på vit choklad är himmelsk!



Recept från Jan Hedhs kokbok "Chokladpassion"



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N