Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Chokladcheescake

8-10 bitar

50 g digestivekex
20g smält smör
1 msk socker

Fyllning:

75 g mörk choklad
1 ½ dl creme fraiche
1 dl kesella (10%)
½ dl socker
1 ½ tsk maizena
1 ägg

Garnering:

50 g hyvlad mörk choklad



Kör kexen i mixer. Rör ner smulorna i det smälta smöret och tillsätt sockret. Grädda smeten i form tills den är ljusbrun, ca 8 min i 150 grader.

Smält chokladen, tillsätt hälften av creme fraichen under omrörning.
Blanda resten av creme fraichen med kesella, socker och maizena.
Blanda i chokladblandningen och till sist ägget.
Häll massan i formen och grädda i ca 25 min i 150 grader. Låt kallna och ställ i kyl över natten.
Garnera med hyvlad choklad.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N