Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Tinas Wienernougat

250 g Nougat
125 g Mörk Choklad
100 g Flagad mandel

Rosta mandeln i torr stekpanna. Finhacka chokladen och låt den smälta tillsammans med nougaten i vattenbad. Blanda i mandeln. Häll i avlång form klätt med pakplåtspapper. Låt stelna några timmar.

En fruktansvärt god nougat som man kan äta hur mycket som helst av =)

Recept från MAT/Tina



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Detta var bra, är ju lätt att göra. Måste pröva!




den är verklgen god






Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N