Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Jans kokosmums (20 st)

Jans kokosmums (20 st)

4,5 dl strösocker
0,5 dl florsocker
1 st äggvita(or)
1,5 dl vatten, kallt
1,5 msk gelatinpulver
1,5 dl vatten, kokhett
2 dl kokosflingor
1 msk kakao
Blanda strösockret, florsockret, äggvitan och det kalla vattnet i en skål. Rör ut gelatinpulvret i det heta vattnet och tillsätt till sockerblandningen. Vispa allt med elvisp i ca 30 min (låter mycket, men det är värt det!!) Blanda kokosflingor och kakaopulvret (allt kommer inte att gå åt) Häll lite av det på botten av en långpanna. Häll i smeten och strö över ett lager med flingor. Låt smeten stå kallt tills den stelnat. Skär den i bitar. Doppa snittytorna i resten av kokosflingorna. Lägg på bakplåtspapper och förvara kallt. Styckfrys dem gärna, så kan du ta fram så många du vill vid tillfälle!

Receptet saxat från www.Tasteline.com



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N