Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Pelles Fläskgryta Ferrari (4 port)

Pelles Fläskgryta Ferrari (4 port)

700 g strimlad fläskfilé
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1,5 msk rödvins­vinäger
1,5 msk balsamvinäger
Ca 2 msk olja,
t ex rapsolja
1 hönsbuljong­tärning
1,5 dl russin
2–3 dl vatten
Salt

Servera med:
Kokt ris
Kokt broccoli

Skala och strimla löken. Skala och finhacka vitlöken. Blanda köttet med löken, vitlöken, rödvins- och balsamvinägern. Hetta upp oljan i en stekpanna. Bryn köttet i omgångar och lägg över det i en gryta. Tillsätt smulad buljongtärning, russin och vatten. Koka upp under omrörning och koka på svag värme 5–10 minuter. Smaka av med salt.

Recepten är från ”I köket med Pelle” av Pelle Johansson.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N