Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Lergrytekyckling (4 port)

Lergrytekyckling (4 port)

4 kycklingdelar eller 1 kyckling delad i fyra bitar
1-1 1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 skivade gula lökar
1 finhackad vitlöksklyfta
2 strimlade paprikor
1 burk krossade tomater

Låt lergrytan ligga i kallt vatten i minst 30 min.Gnid in kycklingen med salt och peppar. Låt grytan rinna av. Lägg lök, vitlök och paprika i botten och ovanpå kycklingen. Häll över tomaterna och lägg locket på grytan. Ställ in grytan i kall ugn och sätt den på 225°. Låt grytan stå ca 90 min. Pröva med en sticka att kycklingen är klar. Servera med kokt ris och en sallad.

Receptet är saxat från Hemmets Journal



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N