Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Aftonbladets Mintcrisp (40-50 st)

Aftonbladets Mintcrisp (40-50 st)

100 g Marabou mintkrokant
100 g mörk blockchoklad
100 g nougat, t ex Guldnougat
2 msk smör
3 dl Früsli naturell (eller Start)
Ischokladformar

Lägg alla ingredienser utom früslin i en skål över en kastrull med kokande vatten tills de smält (eller smält på låg effekt i mikron). Rör ner früslin. Fördela i ischokladformar med exempelvis en tesked. Ställ svalt att stelna.

Receptet är saxat från Aftonbladet



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N