Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Champinjoner på spanskt vis

Beräkna 3 stora champinjoner per person:

Smörj en ungsfast form och bottna eventuellt med ett lager Ajvar
Lossa försiktigt foten från hatten, ställ hattarna i formen med hålet upp
Lägg en liten smörklick i varje svamp pressa över vitlök
Salta och peppra (gärna grovmalen svartpeppar)
Svampfötterna kan skivas och läggas mellan svamparna
Ställ i ugnen på 225 graders värme tills svamparna fått lite färg
Dekorera varje svamp med en liten persiljekvist

Servera rykande varma på ett salladsblad



Husmor
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N