Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Löjromsgravad strömming

Detta är bara hur gott som helst, jag gör denna rätt varje jul och blir aldrig less, den måste bara vara på mitt julbord...längtar till jul redan nu Razz

Ca 600 g strömmingfileer

Lagen:
5 dl vatten
1 dl ättikssprit
1 msk salt

Såsen:
2 dl majonnäs
1 msk ljus fransk senap
2 dl gräddfil
1-2 pressade vitlöksklyftor
rödlök
100 g löjrom/sikrom

Gör så här:

Dra av skinnet på strömmingfileerna.
Blanda lagen, lägg i strömmingen och låt stå i kylskåpet i ca 12 timmar.
Blanda majonnäs, senap, gräddfil, vitlök och rödlök till såsen. Rör försiktigt i löjrommen sist. Låt fileerna rinna av väl,lägg på en bit papper så det inte är så blöta, och lägg dem sedan i såsen minst 6 timmar före serveringen.



Tinaz
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N