Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Pasta med lax och ärtor (4 port)

Pasta med lax och ärtor (4 port)

240 gr tagliatelle
200 gr färskrökt lax
1 liten purjolök
1 msk margarin
2 dl vatten
½ fiskbuljongtärning
3 dl ärtor
2 dl lätt creme fraiche
1-2 msk dill

Strimla laxen. Skölj och skär purjolöken i tunna skivor. Smält margarinet i en kastrull och fräs purjon försiktigt. Häll i vattnet och smula i buljongtärningen. Låt koka i någon minut. Tillsätt creme fraiche, ärtor och låt såsen småputtra några minuter under omrörning. Lägg i laxskivorna i såsen och rör försiktigt ner dillen. Servera såsen med nykokt tagliatelle.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N