Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Blank chokladsås

Blank chokladsås

125 g strösocker
1 ¼ dl kallt vatten
175 g mörk choklad, bruten i bitar
25 g osaltat smör
2 msk konjak (kan uteslutas)

Hetta upp sockret och vattnet i en liten tjockbottnad kastrull tills sockret smält. Koka upp och låt koka i 1 min. Lyft bort från värmen och rör i chokladen och smöret. Rör tills allt har smält och tillsätt konjaken om så önskas.

Använd denna sås att hälla över varma desserter, petits-chouxer, glass, varma eller kalla crêpes och suffléer.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N