Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Älgskavstoast

God matig norrländsk specialite.

4 port

älgskav
4 skivor vitt bröd
4 ägg
4 msk mjölk
1 msk persilja
Lite salt o peppar

Rosta brödet i stekpannan med lite smör. Vispa samman ägg, mjölk, persiljan och salt.
Lägg lite smör i stekpanna, häll i blandningen, rör om med en gaffel tills
äggröran är lagom fast. Bryn skaven, salta och peppra. Lägg äggröran och skav på brödet. Servera med krispig sallad till.



Tinaz
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N