Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Risotton med Lax 6 points

Receptet är för 4 personer och ger 6 points

300 g lax
1 röd paprika
1 purjolök
1 vitlöksklyfta
1 msk olja
2 ½ dl ris
5-6 dl fiskbulong
1 dl ärter
1 dl majs
4 msk dill
salt, citronpeppar
1 limefrukt

Skär fisken i kuber. Hacka parikan. Strimla purjolöken coh skär vitlöketn i skivor. Fräs lök och ris i oljan. Tillsätt fiskbulongen och låt puttra cirka 10 min. Tillsätt fisk och koka ytterligare 5 min. Lägg ner ärter, masj, paprika och dill, krydda och låt puttra ytterligare 2-3 min. Tvätta och grovriv skalet av en lime och dekorera risotton med.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N