Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Cecilias saffranskaka

Cecilias saffranskaka

1 paket saffran (½ g)
sockerbit
4 dl vetemjöl
1 ½ dl strösocker
1 msk bakpulver
50 g smält mjölkfritt margarin
2 dl Solhavre

Stöt 1 paket saffran med en sockerbit. Blanda med vetemjöl, strösocker och bakpulver. Rör ner 50 g smält mjölkfritt margarin och solhavre. Blanda. Grädda i ugnen 175° i en smord, bröad rund form, 22 cm i diameter, ca 30 min.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N