Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Gambas al ajillo ( räkor i vitlök)

4 port.

Baguette
300 g råa räkor
5 st vitlöks klyftor
1½ dl olivolja
1 liten torkad spansk peppar
salt

225 graders ugn

Skala och skiva vitlöken
skiva spanska pepparen och ta bort kärnorna
värm oljan i ugnen i små eldfasta formar
när oljan kokar tillsätt vitlök och spansk peppar, när detta har fått färg
tillsätter man räkorna,salta
man ska doppa brödet i rätten.



evelina
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N