Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Rotsaksplättar med Skinka 2 port

1 dl vetemjöl
2 dl lättmjölk
2 ägg
1 tsk salt
2 potatisar
1 morot
2 tsk smör eller margarin
100 g rökt skinka
gräslök
Gör så här.
1. Vispa ihop mjölet med hälften av mjölken till en slät smet.
Tillsätt ägg, resten av mjölken och saltet. Vispa slätt.
2. Skala potatis och morot och riv dem fint direkt ner i smeten.
Smält matfett och blanda ner det i smeten.
3. Grädda plättar i plättlagg eller klicka ut smeten i en stekpanna
och grädda plättarna på medelstark värme tills de har fin färg.
4. Finhacka skinka och strö över plättarna. Garnera med gräslök.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N