Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Gratinerad Torskfile 4 port

600 g torskfile
matfett till ugnsformen
2 skivor vitt formbröd
1 knippa dill, grovklippt
1 st vitlöksklyfta
2 dl riven västerbottenost
50-75 g matfett, smällt
salt och peppar
Gör så här
1. Finfördela bröd, dill och vitlök i matberedaren.
Tillsätt ost och matfett.
2. Skär fisken i portionsbitar och lägg dem i en smord ugnsform.
Salta och peppra. Fördela brödmassan över fisken.
Gratinera i mitten av ugnen ca 20 minuter. 225 grader.
4. Servera med pressad potatis och bladspenat som stekts i smör med
lite lök och kryddats med salt, peppar och riven muskotnöt.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N