Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Omelett med tomat och basilika

Till fyra personer:
8 ägg
4 msk mjölk
3 stora tomater
4 vårlökar
1 färsk mozzarellaost
4 msk hackad färsk basilika
Salt och grovmalen peppar
Margarin till stekning

Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar. Hacka tomater och vårlök grovt och skär mozzarellan i 1 cm stora tärningar. Blanda in i äggmassan. Smält fettet och stek omeletten på svag värme. Servera med bröd och basilika.



Husmor
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N