Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Extra mört grillkött

Koka köttet fem till tio minuter med lite salt innan grillningen, det gör att köttet blir mörare. Ska köttet marineras ska det göras efter kokningen. Om köttet fortfarande är varmt drar det lättare åt sig av marinaden.
Även en marinering gör köttet mörare, särskilt om det innehåller något syrligt som citrus eller vinäger.



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N