Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

äppelbröd

ca 7 dl malda havregryn glutenfria,,,  jag mal  mina  havregryn  i  min bullitt ,,,  de går bra me  vilken maskin som helst med knivar,,   de gör inget om  inte  alla  gryn e  malda

2 tsk bakpulver

3 ägg

1tsk salt

3 dl youghurt 

ett stort äpple

måtten är  cirkamått   jagväger o mäter sällan

rör ihop allt i   en bunke  de  ska  bli  en  smetigsmet inte rinnande men inte helt fast 

äpplet ska  rivas i stora hålen på rivjärnet jag har skalen med men inte  kärnhuset

klä en bakform   med  bakplåtspapper ,,,,  häll i   smeten ,,,

ugnen ska vara 180 grader  ,plåten i botten  av ugnen   50  minuter 

tänk på att  alla  ugnar  är  lite olika  så    de kan behöva  modifieras

 


oldwolfie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N