Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

för dej som har egna tuppar

 

en tupp   som legat   föreskriven tid i frysen,,  jag flår mina tuppar  så  den är skinnfri innan jag lägger den i frysen,,  lägg  i  en gryta   o täck med vatten,,  jag kör direkt från frysen ner i grytan,,,   klipp  i lite persilja   o  ett  par rediga  klickar  smör   o  lökblast tog  jag  från  landet  puttra  långsamt tills köttet släpper benen,, ja  salt o peppar förstås  ska det vara i

ta upp tuppen o  låt  den  svalna,rensa  bort alla ben   o  lägg  köttet i    småbitar  i  en bunke    ,,,,   plocka mer persilja  o   lökblast   o  hacka ner  o  klicka i  ordentligt med majonäs ,  ha  gärna i  lite dragon de blir  gott,,,ställ  i  kylen  o  låt  majjotuppen dra till sej  smaken,,,,

eftersom  jag hade  tacoskal hemma  fick  röran  glida ner i  skalen o  sen va de bara  o hugga  in  smaklig spis

jag antar att de går  lika  bra me köpekyckling o  köpelök  oså vidare  ;)




oldwolfie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N